Menu
Kilka opcji do wyboru:
Zupa:
- Rosół z makaronem (500ml)
- Pomidorowa z ryżem (500ml)
- Żurek z jajkiem (400ml)
- Krem z zielonego groszku (300ml)
Dania Główne:
- Kotlet szwajcarski (120g)
- Kotlet De'volaile (120g)
- Pieczeń wieprzowa (100g)
- Eskalop drobiowy (120g)
- Kotlet rafaello (120g)
- Kotlet mielony (100g)
- Kotlet z ananasem (120g)
- Kotlet schabowy (100g)
- Zraz zawijany (120g)
- Ziemniaki (200g)
- Frytki (200g)
- Kluski śląskie (300g)
Surówki:
- Surówka z białej kapusty (50g)
- Surówka z czerwonej kapusty (50g)
- Sałatka z buraków (50g)
- Surówka z kapusty pekińskiej (50g)
- Mizeria ze śmietaną (70g)
- Surówka z warzyw mieszanych (50g)
- Bukiet jarzyn z wody (100g)
Zakąski:
- Tymboliki drobiowe (140g)
- Rolmopsy (50g)
- Schab w galarecie (120g)
- Śledź w śmietanie (50g)
- Śledź w oleju (50g)
- Ryba po grecku (100g)
- Jajko garni z szynką (100g)
- Pieczarki faszerowane (1szt.)
- Brzoskwinia faszerowana (1szt.)
- Wędlina (4x30g)
- Ogórek konserwowy (50g)
- Pomidor z cebulką (50g)
Sałatki:
- Sałatka z kurczaka (100g)
- Sałatka królewska (100g)
- Sałatka grecka (100g)
- Sałatka jarzynowa (100g)
- Sałatka żydowska (100g)
- Sałatka egzotyczna (100g)
Desery:
- Lody z owocami i bitą śmietaną (200g)
- Galaretka owocowa z bitą śmietaną (200g)
- Kompot (200ml)
Kolacja:
- Udko pieczone (1szt.)
- Karczek z grilla (150g)
- Szaszłyk z drobiu (160g)
- Bigos (300g)
- Krokiet z mięsem (100g)
- Krokiet z kapustą (100g)
- Krokiet z kapustą i pieczarkami (100g)
- Krokiet z pieczarkami i serem (100g)
- Barszcz czerwony (200ml)
- Flaki (300g)
- Gołabki z sosem pomidorowym (300g)
- Gołabki z sosem pieczarkowym (300g)
- Krokiety ziemniaczane (200g)
- Frytki (200g)
- Ryż na sypko (150g)
- Pieczywo (100g)
Gorące napoje:
- Kawa ze śmietanką (200ml)
- Herbata z cytryną (200ml)
Zimne napoje:
- Fanta (0,5l)
- Coca Cola (0,5l)
- Sprite (0,5l)
- Soki 100% (1l)
- Woda mineralna (0,5l/1,5l)