Menu

Kilka opcji do wyboru:

Zupa:

  • Rosół z makaronem (500ml)
  • Pomidorowa z ryżem (500ml)
  • Żurek z jajkiem (400ml)
  • Krem z zielonego groszku (300ml)

Dania Główne:

  • Kotlet szwajcarski (120g)
  • Kotlet De'volaile (120g)
  • Pieczeń wieprzowa (100g)
  • Eskalop drobiowy (120g)
  • Kotlet rafaello (120g)
  • Kotlet mielony (100g)
  • Kotlet z ananasem (120g)
  • Kotlet schabowy (100g)
  • Zraz zawijany (120g)
  • Ziemniaki (200g)
  • Frytki (200g)
  • Kluski śląskie (300g)

Surówki:

  • Surówka z białej kapusty (50g)
  • Surówka z czerwonej kapusty (50g)
  • Sałatka z buraków (50g)
  • Surówka z kapusty pekińskiej (50g)
  • Mizeria ze śmietaną (70g)
  • Surówka z warzyw mieszanych (50g)
  • Bukiet jarzyn z wody (100g)

Zakąski:

  • Tymboliki drobiowe (140g)
  • Rolmopsy (50g)
  • Schab w galarecie (120g)
  • Śledź w śmietanie (50g)
  • Śledź w oleju (50g)
  • Ryba po grecku (100g)
  • Jajko garni z szynką (100g)
  • Pieczarki faszerowane (1szt.)
  • Brzoskwinia faszerowana (1szt.)
  • Wędlina (4x30g)
  • Ogórek konserwowy (50g)
  • Pomidor z cebulką (50g)