Menu
Przystawka:
- Carpacio z polędwicy wołowej (100g)
- Bułeczka z pieca (1 szt.)
Gorąca kolacja:
- Pierś faszerowana boczkiem i grzybami w bialym sosie (140/100g)
- Ziemniaki z pieca (200g)
- Surówka z pory z majonezem (70g)
- Surówka z marchwi i pomarańczy (70g)
- Surówka z białej kapusty w marynacie (70g)
- Sok 100% (200ml)
Deser:
- Sernik, makowiec (160g)
- Kawa ze śmietanką (200ml)
- Herbata z cytryną (200ml)
Przekąski:
Półmisek z wędlinami:
- Salami z przyprawami (30g)
- Polędwica sopocka (30g)
- Szynka chłopska (30g)
- Polędwica z indyka (30g)
Półmisek z warzywami:
- pieczarki marynowane (30g)
- papryka konserwowa (30g)
- ogórek konserwowy (30g)
- kukurydza konserwowa (30g)
- Rożek z szynki faszerowany sałatką jarzynową (80g)
- Schab ze śliwką w galarecie (50/50g)
- Sałatka meksykańska (100g)
- Befsztyk tatarski (100g)
- Śledź po chłopsku (70g)
- Koreczki mix (2 szt.)
- Pieczywo (100g)
Druga gorąca kolacja:
- Beuf Strogonow (200g)
- Bułeczka z pieca (1 szt.)
Trzecia gorąca kolacja:
- Barszcz z pasztecikiem francuskim (200/100g)
Zimne napoje:
- Alkohol (250ml)
- Szampan (lampka)
- Sok 100% (500ml)