Menu

Obiad:

  • Rosół z makaronem (500ml)
  • Żurek z jajkiem (500ml)
  • Kotlet De'volaile (140g)
  • Kotlet schabowy (150g)
  • Zraz wieprzowy zawijany (120g)
  • Klopsy wieprzowo - drobiowe (100g)
  • Kotlet szwajcarski (120g)
  • Eskalop drobiowy (120g)
  • Ziemniaki z koperkiem (300g)
  • Kluski śląskie (300g)
  • Frytki (200g)
  • Bukiet surówek (210g)

Przekąski:

  • Półmisek z wędlinami (4x30g)
  • Półmisek mięs pieczonych (3x50g)
  • Roladki z szynki z nadzieniem chrzanowym (szt.)
  • Jajko z garni z szynką (150g)
  • Sałatka królewska (100g)
  • Tatar ze śledzia na jabłku (100g)
  • Śledź w oleju (70g)
  • Galatyna z drobiu (50/50g)
  • Tymboliki drobiowe (70g)
  • Schab w galarecie (50/50g)
  • Półmisek warzyw (4x30g)
  • Pieczywo